Home

Deze genealogie is de vrucht van het werk van velen. Zij hebben in de loop der jaren gegevens bijeengebracht en belangeloos ter beschikking gesteld. Een woord van dank aan hen. Getracht is om met de beschikbare gegevens een zo volledige mogelijke genealogie van de geslachten Mellink op te stellen. Toch blijven er nog enkele "open plekken" en vraagpunten bestaan die nader onderzoek vereisen.

Deze site bestaat voor wat betreft de genealogie uit twee delen. Het tweede deel (Stamboom) is te beschouwen als de hoofdschotel. Het bevat uitgebreide genealogische gegevens van de verschillende takken Mellink, waarvan gegevens zijn bijeen gebracht. Hierin kunt u Uw voorouders Mellink aantreffen.

Het eerste deel (Inleiding)  is een inleiding waarin beschreven is hoe de genealogi├źn tot stand zijn gekomen. Ook worden onroerende goederen en landschapselementen met de benaming "Mellink" in het kort beschreven.

Publicatie en verspreiding op dit moment hebben tot doel om naamgenoten c.q. verre familieleden in kennis te stellen van de huidige stand der wetenschap.

Wij hopen dat de lezers met de naam Mellink met plezier en interesse zullen kennis nemen van hetgeen bekend is over hun naamgenoten van vroeger en nu.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze web-site heb ik  de gegevens letterlijk overgenomen  uit de genealogie die is samengesteld door wijlen Ir A.L. Mellink te Velp.

Deze website wordt niet verder onderhouden v.w.b. de stamboom gegevens.

Voor op- en aanmerkingen v.w.b. de web-site, dus geen inhoudelijke vragen en of opmerkingen, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mark Mellink